Hoppa till innehåll
Hem » Tillgänglighet

Tillgänglighet

Restaurangen ligger i en backe. Vi har en ramp till ytterdörren att ta fram vid behov. Ring på ringklockan så tar vi fram den. I restaurangen har en av våra sittdelar tröskel som inte kan nås med hjälp av ramp. Säg till vid bokning så ordnar vi ett bord med bra utrymme och som ligger i delen i restaurangen som är fri från trösklar. Det finns en stor toalett tillgänglig för rullstol och permobil. Dörren är drygt 80 cm.

Ljudnivå

Vi spelar musik och är ofta välbesökta under helgkvällar. Ibland kan ljudnivån vara hög och då särskilt under helgkvällar. Vardagar är det i regel lägre ljudnivå särskilt tidigt under kvällen.

Hundar

Hundar är välkomna hos oss. Vi ser för deras skull helst att de inte följer med just under sena helgkvällar då det kan vara lite högre ljudnivå och mer folk i lokalen. Ledarhund är välkomna under alla våra öppettider. Säg till om du har en törstig hund med dig så får ni vatten. Säg gärna till att ni har hund med er då ni bokar så kan vi förhoppningsvis ge er ett bord med mer avskildhet.

Allergier

Vi hanterar allergener såsom gluten, nötter, sesamfrö, sojaprodukter i vårt kök. Vi försöker hålla allergener avskiljda från annan mat men kan inte garantera allergenfria rätter i köket. Ett fåtal produkter som vi köper in till restaurangen kan vara producerade i fabriker som använder mjölkprodukter men vi använder självklart endast helt veganska produkter i vårt kök. Prata med oss innan du beställer om du är allergisk! Det går också bra att maila oss så kan vi allergianpassa rätter till dig.

Vid frågor rörande tillgänglighet maila boka@blackbirdvegan.se eller ring 031-122202