Hoppa till innehåll

2023 års julbord är över. Mer info kommer i oktober för 2024.


Boka julbord

Under fyra veckor puttar vi undan den vanliga menyn för att satsa helhjärtat på årets julbord. På julbordet kommer vi att veganisera julrätter som sill, skinka, korv och janssons men också fokusera på alla de härliga grönsaker som har sin bästa tid nu. Korven och skinkan är av hemmagjord seitan. Ett litet gottebord samt alkoholfri glögg ingår i priset. Övrig dryck köpes på plats i baren. Förutom vårt vanliga sortiment av öl, vin, drinkar, juice och läsk kommer vi ha julmust, snaps och spets till glöggen i barhyllan.

Boka din plats här

Du väljer själv vilket bord ni ska sitta vid, så tänk på att om ni vill sitta tillsammans så måste hela sällskapet bokas samtidigt.

Datum & tider
Julbord startar den TBA och håller på alla dagar (förutom måndagen den 2 dec) till den TBA. Maten serveras mellan tiderna som anges nedan. Ni behöver alltså inte dyka upp precis vid öppning. Restaurangen är öppen en timme till efter tiderna nedan så ni kan sitta kvar och chilla, dricka öl och äta klart.

Måndag 17-21 (endast 11 och 18e december)
Tisdag-lördag 17-21
Söndag 17-20

Bokning & priser
Måndag-torsdag:
Fre, lör, söndag:
Barnpris (5-12 år):
Barn 0-4 år äter gratis, men behöver även de en biljett. Maila gärna om ni behöver barnstol.
Barn 0-4 år går ej att bokas till 2-borden.

Allergier
Köket hanterar allergener såsom gluten, soja och nötter. På julbordet kommer vi ha flera rätter tillagade utan gluten (dock med risk för spår av). Vi kan även göra några rätter specifikt tillagade för er med allergier som förbokar och mailar oss på julbord@blackbirdvegan.se minst en vecka i förväg. Om ni önskar glutenfritt specificera gärna om ni kan äta havremjölk/grädde. Vi kommer inte kunna tillgodose alla allergier.

Byte av dag
Ombokning av dag måste ske senast 3 dagar innan er bokning. Ombokning görs genom att maila support@biljettkiosken.se

Återköp
Avbokning måste ske senast 3 dagar innan för återbetalning genom att maila support@biljettkiosken.se. Vid avbokning återfås inte serviceavgiften.

För övriga frågor
Maila oss på julbord@blackbirdvegan.se